Sjajan dan za najmlađe natjecatelje TK Ogulin! Danas smo gostovali u Opatiji na OP Opatija do 9 godina u organizaciji Teniskog kluba Opatija. Na turniru je nastupilo 56 igrača od kojih je članova TK Ogulin bilo čak 19. Moramo istaknuti sjajnu organizaciju domaćina, nije lako s tako puno igrača. Naši su u vrlo jakoj konkurenciji ostvarili odlične rezultate.

Tako imamo tri igrača u zlatnoj skupini  ( Eva Prebežić, Ema Jandrijević, Noa Toković), tri u srebrnoj skupini  ( Melani Salopek, Kaja Pavković i Tin Bertović), pet u brončanoj skupini  ( Mihael Lončar, Živa Habrka, Ariana Bulić, Marija Salopek, Amelia Ribić), a u narančastoj skupini  su igrali David Perković, Mia Vukelja, Petra Vučić, Lucija Veršec, Nikol Bertović, Erik Mikuljan, Vuković Ana, Živčić Lana.

Lijepi su to rezultati i pregršt medalja ide doma. Nakon velike borbe malo smo se i nagradili kupanjem u još uvijek toplom moru. Hvala kao i uvijek našim roditeljima na vjernoj pratnji i pomoći oko djece, bez vas to ne bi bilo moguće. Bravo Teniski Klub Ogulin!