Dok je jedan dio velike obitelji Ženskog rukometnog kluba još na odmoru i prima nagrade, drugi dio ovu nedelju je imao radnu.

Tako su danas u SD Marino Cvetković u Opatiji djevojčice rođene 2006 i mlađe odigrale 4. Kolo 1.HRLD.

U dvije odigrane utakmice djevojčice su zabilježile jednu pobjedu i jedan poraz.

Rezultati:
RK LIBURNIJA OPATIJLA – ŽRK OGULIN 13:5 (7:3)

                 ŽRK OGULIN – ŽRK SENIA 23:17 (13:10)

 

Za ekipu ogulina nastupile su: golmanica Nikolina Salopek, a igrale su: Sara Blašković, Tara Napijalo, Leona Blašković 2 gola, Lea Vuković 1 gol, Karla Štimac, Katja Kopriva, Lana Kasunić, Elena Brozović 14 golova, Lana Magdić 5 golova, Hana Kovačević 6 golova i Lara Brozović.

Ekipu su danas vodili treneri Vlatka Stipetić i Dražen Cindrić.

Sljedeće kolo djevojčie igraju 10.02 u Labinu, protiv domaće ekipe Rudara i dobro znanih protivnia – ekipe Drenak iz Slunja.

Djevojčice 2004 i mlađe slobodne su do 17.02 kada igraju u Karlovcu s ekipom Rovinj i Rudar, dok seniorke su slobodne 23 ili 24. 02 kad im započinje proljetnji dio natjecanja i tad na domaćem terenu ugošćuju ekipu Murvice II.

 

A kao što smo spomenuli u uvodu dio Ženskog rukometnog kluba prisustvovao je  proglašenju najboljih u sportu za 2018 godinu.

Tako je naša Matea Brozović primila nagradu za najbolju sportašicu Grada Ogulina, a Branko Matijašić za najboljeg sportskog djelatnika Grada Ogulina.

Obojici iskrena Čestitka.