Pozivamo članove Društva, njihove obitelji, prijatelje i sve građane koji vole pokret i ljepotu jeseni da nam se pridruže u akciji

 V O L I M   H O D A NJ E

 Povodom 27. Svjetskog dana pješačenja Društvo za sportsku rekreaciju Ogulin organizira pješačenje umjerenog tempa, sa štapovima za nordijsko hodanje ili bez njih, u kanjon Kamačnik u Vrbovskom., u trajanju od cca 1,5 sat, dana 13. 10. 2018. godine. Kondicijski i tehnički manje zahtjevna staza do izvora rječice Kamačnik oduševit će vas ljepotom prirode i svim nijansama jeseni. Polazak u 8 h, ispred Gradske športske dvorane, Bolnička 9. Planira se prijevoz osobnim automobilima. Start pješačenja predviđamo od ušća Kamačnika u Dobru u 9h. Tu se nalazi restoran s dobrom i povoljnom ponudom, ali i sjenice sa stolovima gdje možete pojesti hranu koju ste donijeli.

Nakon toga možemo posjetiti Bundevijadu u Vrbovskom. Povratak u Ogulin poslije podne prema vlastitom izboru učesnika. Obucite se slojevito, obujte udobne cipele i uzmite vode ili neku drugu okrepu.

         Ukoliko imate mjesta u automobilu ili eventualno nemate prijevoz, trebate neku dodatnu informaciju, želite da organizator zna za vaše sudjelovanje itd., nazovite Đurđu Boban. 091 528 66 81.

         Hodat ćemo za svoje zdravlje, družiti se i uživati u prekrasnom krajoliku, autohtonoj hrani i običajima Gorskog Kotara. U slučaju kiše, ne odustajemo. Ponesite kabanice i dobru obuću.

                                                                                     UPRAVA DRUŠTVA