RUKOMETNA SUBOTA

Današnji dan za djevojke iz ŽRK Ogulin je bio jako popunjen.

Najprije su djevojčice 2004 mlađe odigrale 2 utakmice sa vršnjakinjama iz Omišlja i Senja. Također u Karlovačke djevojčice, a nakon toga su na red došle i seniorke koje su također odigrale sa djevojkama iz Omišlja.

Rezultati kadetskih utakmica:

RK OMIŠALJ – ŽRK OGULIN 12:16 (5:8)

RK KARLOVAC – ŽRK SENIA 14:27

RK OMIŠALJ – RK KARLOVAC  12:11

ŽRK SENIA – ŽRK OGULIN 29:25 (13:12)

Obje utakmice djevojčice su odigrale dosta dobro. U prvoj je falilo više koncentracije, i uz par tehničkih grešaka rezultat je nažalost završio s porazom.

U drugu su od samog početka krenule puno motiviranije i odigrale puno bolje.  No rezultat u konačnici  i  nije tako loš pošto su djevojčice iz Senie trenutno prve na tablici bez poraza.

Zadnji krug 1 HRLD će se odigrat u Ogulinu sljedeći vikend a djevojčice će  odigrat s ekipom Zameta i Liburnije.

Za ekipu Ogulina danas igrale su: Tea Stipetić, Monika Cazin, Lorena Mudrić, Tara Napijalo, Idora Magdić, Lana Luketić, Marija Bacanović, Dorotea Stipetić, Matea Stipetić, Marija Herman, Ena Kirasić, Antonela Glogovski i Diana Bosnić. Trener Zlatko Blašković i Branko Matijašić.

 

Treću utakmicu dana odigrale su seniorke, i to nažalost rezultatski najlošije. Kao i do sad oslabljene no opet i ovaj put hrabro su se suprotstavile protvnicama i odigrale.

Rezultat:

ŽRK OGULIN – ŽRK OMIŠALJ 17:33 (2:16)

Za ekipu Ogulina igrale su: Marija Gračanin, Anđela Kučinić 5, Tina Rebrović, Lucija Herman, Matea Brozović 4, Dortea Stipetić  1,Lana Luketić 6,Marija Bacanović, Ana Vranić 1, i Anastasie Manojlović. Trener Zlatko Blašković i Branko Matijašić.

Sljedeće pretposljednje kolo djevojke igraju u Ogulinu protiv ekipe  Arena Jadrograd. A u petak bi trebale odigrati zaostalu utakmicu protiv ekipe ŽRK Pazin.