Subota je za cure iz Žrk Ogulin protekla u igri… Najmlađe su nastupile u Matuljima a one malo starije odigrale su na domaćem terenu.

No krenimo redom:

Djevojčice rođene 2008. godine osvojile su drugo mjesto na 16. Maškaranom turniru u mini rukometu u Matuljima.


Na turniru u ovom godištu sudjelovalo je 8 ekipa u dvije grupe.
U grupi B pored naše ekipe bile su ekipe Matulja, Umaga i Gospića.
Rezultati nakon razigravanja u grupi bili su :
Ogulin – Gospić 8:7
Ogulin – Matulji 9:2
Ogulin – Umag 9:11

Kao drugoplasirani u grupi u polufinalu igrali smo protiv prvoplasirane ekipe iz skupine A Vinodola, koji do tada nije izgubio niti jednu utakmicu.
U veoma teškoj i neizvjesnoj utakmici naše djevojčice su sačuvale “hladne glave” i uspjele pobijediti rezultatom 9:8 koji im je bio dovoljan da igraju u finalu opet protiv ekipe Umaga.
I ovaj puta djevojčice iz Umaga bile su bolje i pobijedile rezultatom 11:8.
Poredak:
1. Umag
2. Ogulin
3. Vinodol
4. Buje
Nakon završetka turnira i podjela pehara i medalja, birana je najbolja petorka turnira u koju su ušle i naše Lana Magdić i Iva Čajić, a Kiara Salopek proglašena je najboljom golmanicom turnira.

U ekipi Oglina igrale su:
Kiara Salopek i Lorena Capan golmanice, Lana Magdić 16 golova, Lea Blašković 16 golova, Iva Čajić 9 golova, Tamara Blašković 2 gola, Gabrijela Luketić, Matea Bokulić, Marta Domitrović, Melani Mihaljević.
Ekipu je vodila trenerica Vesna Ceranić.

A u Gradskoj sportskoj dvorani Ogulin odigrano 12. Kolo 3. HRL ZAPAD za seniorke.

Cure su u utakmicu ušle jako dobro i prvih deset minuta čak i vodile i sa dva gola razlike no nakon par tehničkih pogreški gube se i krajni rezultat je sljedeći:

ŽRK OGULIN – ŽRK MURVICA II    26:34 (10:18)

Za ekipu Ogulina danas nastupile su:

Vratarka Marija Gračanin 7 obrana

A igrale su: Dora Paulić 12 golova, Matea Brozović 3 gola, Lana Luketić 3 gola, Anđela Kučinić 2 gola  Idora Magdić  2 gola, Iris Blaašković 2 gola, Dorotea Stipetić 1 gol, Marija Herman 1 gol i Josipa Brozović.

Ekipu su danas vodili Zlatko Blašković i Branko Matijašić.

Sljedeći vikend  za cure iz Žrk Ogulin je podosta popunjen.

U subotu bi najmlađe kadetkinje odnosno curice rođene 2006 i mlađe trebale bi odigrati  u Slunju 5. Kolo Županijske lige, a seniorke istu tu subotu trebale bi otputovati u Matulje gdje bi trebale odigrat 13. Kolo III HRL i to protiv ekipe Liburnija Matulji.

U nedelju na redu su kadetkinje rođene 2004 i mlađe koje u Karlovcu igruju 5. Kolo 1. HMKRL i to protiv domaće Karlovca i ekipe Zaprešić.