www.szgo.hr
Športska zajednica Grada Ogulina
 Dodaj pod favorites stranicePostavi kao početnu stranicu! Kontaktirajte nas
Novosti

24. 02. 2017.

Izbor najboljih u sportu Karlovačke županije


IZBOR NAJBOLJIH U SPORTU KARLOVAČKE ŽUPANIJE 2016.


Najbolji mladi sportaši iz Ogulina            U četvrtak navečer (23.veljače) u Slunju je održana 20. Svečanost proglašenja najboljih u sportu Karlovačke županije.  Svečanost je otvorio predsjednik  Zajednice športova KŽ Želimir Feitl,   a nazočne su pozdravili gradonačelnik  Slunja Jure Katić  i zamjenik župana  Ivan Banjavčić.

Za najboljeg sportaša županije 2016.godine izabran je Dino Povrženić (Karate klub Karlovac), a za sportašicu Petra Furač (Gimnastički klub Sokol Karlovac).

Najbolji ženski klub je Stolnoteniski klub  Aquaestil Duga Resa, a muški Veslački klub Korana Karlovac. Među kandidatima u ove četiri glavne kategorije bili su košarkaš Miljan Vorkapić, Mia Jurašić iz Teniskog kluba, Ženski rukometni klub Ogulin i Teniski klub Ogulin.

 

Među nagrađenima iz Ogulina bili su među trenerima Dubravko Dragičević iz Rukometnog kluba Ogulin i  među  sportskim djelatnicima Boris Grgurić iz Košarkaškog kluba Ogulin.

Boris Grgurić među najboljim sportskim djelatnicima županije


Dubravko Dragičević među najboljim trenerima Karlovačke županije

U skupini nagrađenih nadarenih  mladih sportaša iz Ogulina bili su Marija Herman (Ženski rukometni klub),  Relja Kojčin (RK Ogulin)  Luka Bokulić (NK Ogulin),  Katarina Domitrović (Gimnastički klub Ogulinski sokol) i Helena Dujmić (Taekwondo klub Ogulin), a među mladim sportašima s ostvarenim vrhunskim rezultatima Dorian Salopek (Tenis klub Ogulin), Anamarija Grdić (Ženski kuglački klub),  Luka Vuković i Gabriel Salopek (Gimnastički klub Ogulinski sokol), Vanesa Bogdanović (Ženski kuglački klub) i Patricija Šprajc (Taekwondo klub).

Priznanje za izuzetne ostvarene rezultate na Paraolimpijskim igrama u Rio de Janeiru  dobio je ogulinski sportaš-invalid Miljenko Vučić.

Na ovoj svečanosti provoviran je i Športski godišnjak Karlovačke županije za 2016.godinu, no ovaj puta, umjesto u obliku knjige, izdan je na CD-u (zbog ograničenih financijskih sredstava Zajednice športova Karlovačke županije). I ova godišnjak na oko 250 stranica napisao je i uredio Darko Pribanić iz Ogulina. U Godišnjaku su prezentirani rezultati većine klubova i strukovnih sportskih saveza županije, a u posebnom prilogu obrađeno je 20 godina rada Zajednice športova Karlovačke županije te svih 20 izbora najboljih u sportu županije.Službene stranice grada Ogulina
Službeni dokumenti i pravilnici
Zapisnici sa sjednica

Tennis Warehouse Europe