www.szgo.hr
Športska zajednica Grada Ogulina
 Dodaj pod favorites stranicePostavi kao početnu stranicu! Kontaktirajte nas
Novosti

21. 01. 2016.

Izbor najboljih u sportu Grada Ogulina za 2015. godinu

Izbor najboljih u sportu Grada Ogulina za 2016. godinu
U nedjelju je održana svečanost proglašenja najboljihu sportu Grada Ogulina za 2015. godinu. Za najboljeg sportaša izabran je kuglač Kleka Matija Cindrić, a za najbolju sportašicu treću godinu za redom streličarka Maya Orlić. Najbolji muški klub su rukometaši Ogulina, a ženski kuglački klub Ogulin.


Najbolji trener je Ruža Neralić iz Kuglačkog kluba Ogulin, a najbolji sportski djelatnik Branko Stipetić iz Kuglačkog kluba Klek.

Izbor najboljih  u sportu Grada Ogulina za 2016. godinu

Nagradu za životno djelo u sportu Grada Ogulina dobio je Darko Pribanić, a nagrađeni su i najbolji mladi sportaši i sportašice: Ivan Karlo Ban (TK ogulin), Luka Vuković (GK Ogulinski sokol), Josip Paušić (TKD Ogulin), Ivana Neralić (ŽKK Ogulin), Vanessa Bosilj (TKD Ogulin) i tenisačice Ogulina Martina Bokulić i Lara Volf.

Izbor najboljih  u sportu Grada Ogulina za 2016. godinu
Pored glavnih nagrada u ovih devet kategorija, posebnim priznanjem nagrađeni su Moto klub Vještice za za izuzetan doprinos na oblikovanju i uređenju Športsko rekreacijskog centra Kneja, te za izuzetan doprinos u sponzoriranju ogulinskog sporta Branko Poljak, Ivica Turković i Damir Bokulić.

Izbor najboljih  u sportu Grada Ogulina za 2016. godinu
Pored brojnih sportaša na ovoj svečanosti, kao gosti bili su gradonačelnik Ogulina Jure Turković i predsjednik Zajednice športova Karlovačke županije Želimir Faitl.

Izbor najboljih  u sportu Grada Ogulina za 2016. godinu Izbor najboljih  u sportu Grada Ogulina za 2016. godinu
Darko PribanićSlužbene stranice grada Ogulina
Službeni dokumenti i pravilnici
Zapisnici sa sjednica

Tennis Warehouse Europe